e
Banner

Etiketler: ömer bursalıoğlu



Renault Trucks, deneyimli yönetici kadrosuyla sektördeki yerini güçlendiriyor



Renault Trucks Türkiye, yeni yapılanmasında gücüne güç katmaya devam ediyor. Ataması  gerçekleşen sektörün deneyimli isimleri, Renault Trucks Türkiye’de göreve başlıyor. 




Çekok Gıda, liderliğini Renault Trucks çekiciler ile sürdürüyor



Türkiye’nin lider meyve-sebze tedarikçisi Çekok Gıda, filosuna kattığı yeni 45 adet Renault Trucks T 460 çekiciler ile ürünlerini tüketiciye taşıyacak. 




ITT Lojistik, filosunu 12 adet Renault Trucks T460 çekici ile güçlendirdi



Uluslararası ve yurtiçi ADR taşımacılığı yapan ITT Lojistik, filosunu 12 adet Renault Trucks T460 çekici ile güçlendirdi.  




Renault Trucks’ın yolu 11 ilden geçti


Yayın: 01-06-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, Ege Bölgesi ile başladığı Türkiye turuna Doğu illeri ile devam etti. Renault Trucks, yetkili bayisi İmam Kayalıoğulları Otomotiv ile birlikte düzenlediği Güney Doğu ve Doğu Anadolu turunda nakliye firmalarını çalışma alanlarında ziyaret etti. Adana’da başlayan etkinlikler, 11 ilin ardından Malatya’da tamamlandı. 




TAİD’in yeni Başkanı Ömer Bursalıoğlu oldu



Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin (TAİD) 15’inci Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Genel kurulda Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, TAİD’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak dernekteki yeni görevine atandı. Yönetim Kurulu’na Mehmet Dinçer, Alper Kurt, Murat Kemal Tokatlı, Kıvanç Kızılkaya ve İffet Türken seçildi.